O nas

Esenca notranjega oblikovanja in zapolnitve prostora s kvalitetnimi in oblikovalsko dovršnimi izdelki ter pohištvom je definitivno iskanje kreativnih rešitev. Kreatvnih rešitev, ki se jih pri EFG Group lotimo z zagnanostjo, podrobnim proučevanju funkcionalnosti in dizajna, da uresničimo želje vsake stranke. 

Ustvarjamo spremembe za naše naročnike, ki iščejo pohištvo visoke kvalitete z drznim značajem, ki vsak prostor zapolnejo in mu dodajo občutek domačnosti. 

Zapolnili smo najrazličnejše prostore z našim pohištvom, katero pušča brezčasno sled oblikovalskega prostora. EFG Group je prvovrstna izbira za vse tiste, ki pri prenovi ali novogradnji iščete dovršenost, dodano vrednost in si želite stopiti v prihodnost. 

Poudariti je treba, da ne gre le za izbor pohištva in materialov, ampak dovrešn interier pomaga tudi k boljši kakovosti bivanja, učinkovitosti uporabe prostora ter občutka domačnosti v gastro segmentu. Pohištvo lahko prinaša pozitivne spremembe v vašem okolju, v vašem načinu razmišljanja, organiziranju prostora in časa. Na nas se obračajo uspešna podjetja in posamezniki, ki si želijo sprememb in želijo sebi ter obiskovalcem z uporabo premišljeno oblikovanih prostorov omogočiti boljše bivanje in nadaljnji razvoj lastnih potencialov ali podjetja.

Predvsem za podjetja velja, da mora biti interjer usklajen z vrednotami podjetja, individualni projekti pa so lahko povsem svojevrstni eksperimenti, ki so včasih namenjena le naročniku. Ravno zaradi tega omogočamo tudi, da si naročnik izbere poljuben material, les in barvo, oziroma možnost personaliziranja kosa pohištva. Kar je tudi velika prednost pri izvršitvi vaše ideje in vizije. 

EFG Group je novo nastalo podjetje, ki vsako stranko in idejo vzame za svojo, ravno zaradi tega je naš pristop zelo oseben, saj skupaj želimo najti rešitev in le to popolno izpeljati. EFG Group se ukvarja z zastopništvom podjetja Leta Sandalye ter veleprodajo/maloprodajo kosov pohištva.